Les noies del Club ho ha tornat fer, per sisena vegada consecutiva l’equip absolut de waterpolo femení s’ha classificat per disputar la fase final de la Copa de S.M. La Reina d’enguany. La Copa es durà a terme a les instal·lacions del CN Sabadell del 28 de febrer al 1 de març. Felicitem a totes les nostres jugadores i a l’equip tècnic per aquest èxit sense precedents. L’enhorabona!

D’altra banda, coincidint amb l’època de nadal, es disputen una sèrie de tornejos de waterpolo amb presència i participació d’equips del Club. En concret van ser dos equips juvenils, un cadet, dos alevins i un benjamí.

En categoria juvenil, els dos equips del Club, tant el masculí com el femení, van aconseguir uns magnífics resultats. L’equip femení es va proclamar campió del torneig i el masculí va assolir la segona posició demostrant un gran nivell. L’enhorabona!

Juvenil masculí i femení

A més, l’Ariadna Ruiz, l’Elena Ruiz i en Sergi Pina han format part de l’equip ideal de la BWMF Júnior Cup, mentre que el nostre entrenador Daniel Gómez ha rebut el premi Brian Campbell per la seva constant col•laboració i representació de la filosofia BWMF.

Per la seva part, l’equip cadet masculí va disputar el “WP Camp” a Molins de Rei assolint la 9a posició final.

També els mes petits del Club van disputar la ja tradicional “Christmas Cup”. Dos equips alevins (un masculí i un femení) van disputar el torneig a Sabadell. L’equip masculí va assolir una més que meritòria 3a posició final i el femení va quedar en la 12a posició. Per la seva part un equip benjamí el va disputar a les instal·lacions del CN Molins de Rei, assolint també la 12ª posició final.

L’enhorabona a totes i a tots els nostres waterpolistes pels grans tornejos disputats, on ha quedat palès la bona tasca feta per els nostres tècnics. Felicitats!

Pots consultar les classificacions a les fitxes de cada equip.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM