Actualitat

El BFAST Duatló de Rubí serà la seu del Campionat de Catalunya Absolut

La BFAST Duatló de Rubí ja té data, el proper 22 de març la ciutat tornarà a acollir una de les duatlons més reconegudes del territori. Enguany la prova ha estat escollida per ser la seu del Campionat de Catalunya Absolut de Duatló de carretera, gràcies a la gran tasca de tots els voluntaris en edicions anteriors i al reconeixement per part dels duatletes i la Federació Catalana de Triatló.

Els veïns de Rubí podran gaudir a partir de les 9 del matí d’una competició que enguany es tornarà a disputar en distància sprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2.5 km per finalitzar la prova.

Una altra de les novetats que tindrà enguany és la incorporació d’una duatló infantil que tindrà lloc després de la prova, rellevant 7 fantàstiques edicions de la Triatló Infantil de Rubí que s’ha realitzat a l’estiu durant els últims anys. L’objectiu d’aquesta novetat és agrupar totes les proves de Duatló i Triatló per fer del cap setmana una gran festa del duatló a la ciutat.

En aquesta edició s’espera una participació d’uns 400 esportistes en el cas dels adults i 150 esportistes en el cas de la prova infantil.

La prova, organitzada pel Club Natació Rubí, compta amb col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Rubí i Sant Cugat del Vallès, la Federació Catalana de Triatló, la Policia Local de Rubí, el Servei Català de Trànsit i diferents associacions de la ciutat. A més, per aquesta edició es necessitarà la col·laboració de més de 150 voluntaris per tal que sigui possible. Si voleu col·laborar amb la Duatló només cal que feu la inscripció a www.duatlorubi.com i el 22 de març podreu viure la prova des de dins, a més de rebre l’esmorzar, la samarreta de la prova, una bossa d’obsequis i participar en diferents sorteigs per a tots els voluntaris/es.

Un any més, la marca de roba esportiva BFAST segueix apostant per l’esport a la ciutat i donarà nom al Duatló de Rubí com a principal patrocinador d’una de les proves esportives més importants de la ciutat. Des del Club Natació Rubí, volem agrair la seva confiança amb l’objectiu de créixer plegats.

El BFAST Duatló de Rubí ja arrenca el compte enrere per la celebració de la setena edició, on centenars de duatletes participaran en aquesta gran festa esportiva del diumenge 22 de març.

Les inscripcions ja es troben obertes al web www.duatlorubi.com.